За ЕВКОМА ЕООД

ЕВКОМА е създадена през 1997 г. Екипът ни е малък, но силно сплотен и мотивиран.

ЕВКОМА е различна с това, че има индивидуален подход и изключително гъвкава политика към партньорите и клиентите, с които работи.
От 1999 г. ЕВКОМА представя продуктите на БИОФАРМ, Грузия на българския фармацевтичен пазар.

ЕВКОМА притежава разрешение от ИАЛ за ТЕ с Медицински изделия. Предлагаме широк спектър от продукти с високо качество, от водещи производители. Постоянно разширяваме нашият асортимент с цел удовлетворяване потребностите на пазара. Всички продукти се избират внимателно, като се отчитат изискванията на нашите клиенти за качество и достъпност.

От 2017 г ЕВКОМА е изключителен дистрибутор на Bray Group Ltd, UK за разпространение на Вагинални Пръстени Песари.

Удовлетворението на клиентите от продуктитите, които предлагаме означава много за нас, затова създаването на дълготрайни връзки и партньорство са наш личен успех.

Стремежът към креативност, ефективност и иновация е нашият стил и ние го налагаме в нашата работа.

Всички полезни действия на нашите продукти – „Екстракт алое” – имуностимулатор без консерванти и оцветители, „Витамин C” – витаминен продукт без консерванти и оцветители, и „Ентерофлорид” – четирикомпонентен синбиотик (пробиотик + пребиотик), са описани и защитени.

Остава да направите правилния избор. Имуностимулатор или Витамин С - винаги полезни, винаги необходими. Синбиотик - препарат от последно поколение за борба с дисбиоза (дисбактериоза). Като хранителни добавки, продуктите са с доказано действие и поддръжат организма в добро здраве при всяка възраст – от 1 до 101 години.Къде може да намерите нашите продукти?Партньори